Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bölgesel Amatör liginde mücadele edecek olan Didim Belediyespor, iç ve dış transferde anlaştığı futbolcuları basına tanıttı.

        Kulüp tesislerinde düzenlenen tanıtım törenine Kulüp Başkanı Levent Ataş ile Genel Menajer Mustafa Teke katıldı.Kulüp Başkanı Levent Ataş bu sezon yeni bir kadro ve yönetimle lige hazırlandıklarını belirterek, daha önce anlaştığı duyurulan futbolcuların tanıtımını yapacaklarını belirtti. Ataş geçen sezon takımda oynayan Kaleci Mesut, Mithat, Onur ve Savaş ile yeniden anlaştıklarını belirterek Dış transferde ise Erkan Kabar, Fatih Çelebi, Furkan Er, Muhammet Çağlar, ve Mehmet Altındağ’ı bu sezon kadrolarına kattıklarını ifade etti.

        Kulüp Genel Menajeri Mustafa Teke ise son transfer olarak Somaspor’dan Murat Özcan’ı transfer ettiklerini dile getirdi. Kulüp olarak genç ve kaliteli bir ekip olduklarını belirten Teke, yeni sezon çalışmalarının aralıksız sürdüğünü ifade etti.

        YENİ TRANSFERLER..

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler