Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası’ndan yasa dışı yollarla yurt dışına kaçmaya çalışan kaçak göçmenleri taşıyan tekne battı. İlk belirlemelere göre 9 kişi hayatını kaybetti.

        Sahil Güvenlik Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 03.25’te Kuşadası açıklarında bir düzensiz göçmen botunun battığı ihbarı alındı. Açıklamada, "Derhal görevlendirilen 1 SG Helikopteri, 1 SG Uçağı, 2 Sahil Güvenlik Botu ve 1 Dalış timi tarafından yapılan arama kurtarma faaliyetleri neticesinde; 4 düzensiz göçmen sağ olarak kurtarılmış ve 9 düzensiz göçmenin cansız bedenine ulaşılmıştır. Kurtarılan göçmenlerin ilk ifadelerine göre kayıp olmadığı değerlendirilmektedir. Ancak teknenin battığı bölgede, teyit maksatlı dalış timi görevlendirilmiştir" denildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler