Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN'ın Didim ilçesinde sahneye çıkan şarkıcı Hakan Altun, 'Yaşasın Arabesk' konseptli konseriyle sevdiklerine keyifli bir gece yaşattı.

        Didim'deki bir beach club'da sahneye çıkan arabesk sanatçısı Hakan Altun, 'Yaşasın Arabesk' konseptli konserine 'Telefonun başında çaresiz bekliyorum' şarkısı ile başladı. Hayranlarını selamlayan Altun, daha sonra müzisyen arkadaşlarını ve vokalistini tanıtarak konserine devam etti. Canlı performansıyla beğeni toplayan Altun'a hayranları da eşlik etti. Konserinde keyifli ve romantik dakikalar yaşatan Altun, "Alkışlamayan bütün bekarlar evde kalsın inşallah. Evli olup da alkışlamayanların kaynanası 50 yıl daha yaşasın inşallah" sözleri gülüşmelere neden oldu. Altun, bu cümlelerinin ardından hareketli şarkılarını seslendirdi.

        Yaklaşık 2,5 saat sahnede kalan Altun, sahne performansıyla beğeni topladı. Altun, yine "Telefonun başında çaresiz bekliyorum' isimli şarkısı ile geceyi noktaladı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler