Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN'ın Nazilli ilçesinde, babasının ölümünün ardından bunalıma girdiği iddia edilen Mehmet Tuncer pompalı tüfekle intihar etti. 

        Olay, bugün saat 19.30 sıralarında Dallıca Mahallesi'nde bulunan zeytinlik alanda meydana geldi. Babasının ölümünün ardından bunalıma girdiği iddia edilen evli ve 3 çocuk babası Mehmet Tuncer pompalı tüfekle kendini vurdu. Silah sesini duyan çevredekiler zeytinlik alana gittiklerinde Tuncer'i yerde kanlar içerisinde bulunca durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Tuncer'in hayatını kaybettiğini belirledi. Talihsiz adamın cesedi savcının ve polis ekiplerinin incelemelerinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. 

        Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor. 

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler