Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Çine ilçesinde operasyon gerçekleştiren güvenlik güçleri başka bir ilden gelin gelen kadını terör örgütüne üye olmak ve terör propagandası yapmaktan gözaltına aldı. Kadın çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Edinilen bilgiye göre; üniversitede ve memleketinde PKK Terör örgütünün çeşitli eylem ve açıklamalarına katılan S.Y. isimli bir kadını takibe alan güvenlik güçleri kadının silahlı terör örgütü üyesi olduğunu belirledi. Yakalaması çıkan kadını arayan güvenlik güçleri kadının Aydın’ın Çine ilçesine gelin geldiğini belirledi. Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile gerçekleştirilen operasyonda S.Y. Çine’deki evinden alınarak hakim karşısına çıkarıldı. Çine'de de terör örgütü propagandası yapan S.Y. tutuklanarak Aydın E Tipi Cezevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler