Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından ‘Trafik kurallarına uymak, yaşama sımsıkı sarılmaktır’ projesi kapsamında okul servis araçlarına trafik kurallarını gösteren afişler asıldı.

        Aydın İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şube Müdürlüğü koordinesinde Jandarma Trafik Timlerince vatandaşlar ve araç sürücüleri üzerinde farkındalık oluşturmak ve bilinçlendirme yapmak için Söke, Didim ve Çine’de ‘Trafik kurallarına uymak, yaşama sımsıkı sarılmaktır’ projesi hayata geçirildi. Proje kapsamında bu ilçelerde faaliyet gösteren 18 taşıma kooperatifine ait yolcu taşıma ve okul servis araçlarına trafik kurallarını gösteren afişler asıldı. Vatandaşlar ve öğrenciler Jandarmanın hayata geçirdiği projeden duydukları memnuniyeti dile getirirken, projenin tüm il genelinde uygulanacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler