Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AYESOB) Başkanlığı müzik, dans ve sanat eğitimini konusunda üyelerinin yanı sıra personel ve onların 1. derece akrabalarının yararlanabileceği indirim sağlandı.

        Aydın Esnaf ve Santkarlar Odaları Birliği olarak sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem verdiklerini belirten Başkan Selahittin Çetindoğan, “Yapmış olduğumuz protokolün üyelerimizin yararına olacağına inanıyoruz. Üyelerimize sosyal anlamda da faydalı olabileceğimizi düşünerek imzaladığımız bu protokolle, üyelerimizin indirimli sanatsal faaliyetlerden yararlanabilecekler. Gelecek nesil olan çocuklarımız için bir adım attığımızı düşünüyorum. Onların kültürel, sanatsal faaliyetlerden faydalanmaları onların yarınlarına daha iyi ışık tutacaktır diye düşünüyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler