Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Çağlar Erürker, seçim çalışmalarına Aydın’ın Koçarlı ilçesinde devam etti.

        AK Parti Koçarlı İlçe Teşkilatında partililer ve Koçarlı Belediye Başkan aday adayı Nedim Kaplan ile seçimlere hazırlık hususunda değerlendirmelerde bulunan Hakan Çağlar Erürker, sonrasında çarşı ve pazar yerlerini gezerek esnaflara hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.

        Koçarlılı hemşerilerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen ve sorularını cevaplayan Hakan Çağlar Erürker, burada yaptığı konuşmada; “Aydın’ın sorunlarını biliyoruz, çalışmalarımız ilçe ilçe sürüyor. Projelerimizi ilerleyen süreçte ilçe ilçe açıklayacağız. Bütün Aydın’ı kucaklayacağız. Nerede bir yara varsa, merhem olacağız. Hakim olmaya değil, hadim olmaya talibiz. 24 saat Aydınlının hizmetinde olacağız. Aydın’da yaşayan bütün vatandaşlarımızın gönlünü kazanacağız. Azimliyiz, kararlıyız; kendimizden eminiz. Aydın’ın geleceği AK Belediyecilikte. Birlikte çalışacağız, birlikte başaracağız; Aydın kazanacak” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler