Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, Aydın’ın Koçarlı ilçesinde biner adet zeytin ve incir fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

        Zeytin ve incir üreticilerinin gelirlerinin arttırılması amacıyla hazırlanan Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ‘Zeytin ve İncir Fidanı Dağıtım Projesi’ kapsamında Koçarlı’ya tahsis edilen bin adet İncir fidanı ve bin adet Zeytin fidanı dağıtımı Kaymakam Fırat Çelik 'in katılımı ile çiftçilere dağıtımı yapıldı.

        Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik fidan dağıtımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Fidan bedellerinin yüzde 30’u çiftçilerimiz tarafından karşılanmış olup, yüzde 70’i Bakanlığın genel bütçesinden karşılanmıştır. Dağıtımı yapılan Sarılop çeşidi incir fidanlarının ve Gemlik çeşidi zeytin fidanlarının ilçemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler