Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Eycelli ve Şimşelli Mahallelerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

        Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Eycelli ve Şimşelli Mahallelerini ziyaret etti.

        Vatandaşlara 20192024 dönemi projelerini anlatan Başkan Alıcık, “10 yıllık görev süremiz boyunca huzurevi, Alzheimer merkezi, istisnai tesisler ve barlar sokağının şehir dışına alınması, diş hastanesi, mobese kameraları, Nazlı Su, Etnografya Müzesi, yeni cadde ve bulvarların açılması, spor tesisleri, cami, köprü, muhtarlık binası, kadın dayanışma evi, çok amaçlı sosyal alanlar, Yıldırım Demirören Spor Tesisleri, hangarların restorasyonu, Nazilli’nin 100 yıllık su sorununun çözülmesi ve yol çalışmaları ile Nazilli’de ilklere imza attık. Tarihini koruyan, geleceğini planlayan üretken bir belediyecilik anlayışı ile eğitimde görülmemiş bir yatırım gerçekleştirdik. Tüm bu hizmetlerimize ustalık dönemimizde yenilerini ekleyerek ilerleyeceğiz. Organize sanayi ve üniversite şehri bir Nazilli için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Nazilli’mizde gelişim ve değişim devam edecek” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler