Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhur İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Nuri Güler ve ekibinin seçim çalışmaları kapsamında Köşk Çiftlik mahallesini ziyaret etti. Mitinge dönüşen köy ziyaretindeki konuşmalar Yenizelanda’da Müslümanlara yönelik gerçekleştirilen menfur terör saldırısında şehit düşenlerin ruhuna okunan dualarla başladı.

        59. Hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç’un da yer aldığı ziyarete Çiftlik mahallesi sakinleri yoğun ilgi gösterdi. Yenizelanda’da Müslümanlara yönelik terör saldırısının kınandığı köy mitingi şehit düşen Müslümanların ruhuna okunan Kur’anı Kerim ve dualarla başladı. Köylülere ilgilsinden dolayı teşekkür eden Cumhur İttifakı Köşk Beleidye Başkan Adayı Nuri Güler, Köşk’ün en büyük köylerinden biri olan ve tarımsal üretimin yoğun olduğu Çiftlik Mahallesi’ne özel projelerinden söz etti. Köyde üretilen ürünlerin daha iyi tanıtılması amacıyla Çiftlik’te ‘Domates Festivali’ düzenleyeceklerini belirten Nuri Güler, Köşk’ün adına yakışır bir şekilde hizmetlerin devam edeceğini söyledi.

        31 Mart yerle seçimlerin sıradan bir mahalli seçim olarak görülmemesi gerektiğini kaydeden 59. Hükümetin Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Türkiye’de ve dünya genelinde cereyan eden olaylardan söz ederek “Sandıkta çalıkakıcılara meydan vermeyin. Gerçek Efelere desteğinizi bekliyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler