Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        - AYDIN'ın Didim ilçesinde, sahte belgelerle kamu kuruluşlarına araç sattığı ve hazine arazilerini kullandığı iddiasıyla 5 kişi gözaltına alındı.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Didim'de organize suç örgütü olduğunu belirlediği F.G. liderliğindeki 5 kişinin, sahte belge düzenleyerek kamu kuruluşlarına otomobil ve kamyonet gibi araçlar sattığını, aynı zamanda sahte belgelerle hazine arazisini kullandığını tespit etti. Dün sabah operasyon düzenleyen ekipler, F.G.'nin da aralarında bulunduğu 5 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada; 5 ruhsatsız av tüfeği, 6 cep telefonu ve 2 ecrimisil belgesi bulundu. Jandarmadaki işlemlerinin ardından 'nitelikli dolandırıcılık' suçlamasıyla bugün adliyeye sevk edilen şüphelilerden F.G. tutuklanırken, diğerleri adli Kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler