Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta Hekimoğlu Trabzon ise kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Nazilli Belediyespor, Büyükçekmece Tepecik deplasmanındaki 1-1'lik beraberlikle bitime 2 hafta kala avantajı rakibine verdi. 

        Lider Hekimoğlu Trabzon, Tire 1922'yi tek golle yenerek 63 puana ulaştı. Grupta 25 haftadır yenilmeyen Nazilli, Tepecik beraberliğiyle 61 puanda kalıp rakibinin 2 puan gerisine düştü. 

        Son 2 maçta Erzin Belediyespor'u konuk edip küme düşmesi kesinleşen Körfezspor deplasmanına çıkacak Nazilli rakibinin hata yapmasını bekleyecek. Matematiksel olarak henüz bitmiş bir şey olmadığını söyleyen teknik direktör Ahmet Yavuz, "Ligde yarış henüz bitmedi. Hakimoğlu Trabzon'un önünde zor maçlar var. Kazanıp rakibin takılmasını bekleyeceğiz. Şampiyonluğu çok istiyoruz ve mutlu sona ulaşacağız" dedi.

         

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler