Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Valiliği'nin desteğiyle yürütülen "Gönüller bir olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında öğrenciler ile huzurevi sakinleri bir araya geliyor.

        Didim Mahir Özgür Damar İlkokulu tarafından yürütülen “Gönüller bir olsun” sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaşlılarla bir araya gelindi. Projede okulda eğitim gören gönüllü öğrenciler, gönüllü veliler ve sınıf öğretmenleri yer aldı. Projenin yürütücüleri arasında Okul Müdürü Yaşar Yıldırım, Rehber öğretmeni Özlem Gürbüz ve okul öğretmenleri

        Şayeste Dailli, Berna Büyüközlen ve Hacı Bebek Çelik yer aldı.

        Proje kapsamında her hafta gönüllü öğrenciler ve Didim huzurevi sakinleri bir araya gelerek geziler, bitki yetiştirme, satranç, dama, sinema keyfi, doğa yürüyüşü gibib etkinlikler düzenleniyor. Yapılan bu etkinlikler sayesinde hem öğrenciler sosyal sorunlar hakkında farkındalıklarını arttırıyor hem de yaşlılar sosyal yaşamda daha fazla yer alması sağlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler