Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Adnan Menderes Üniversitesi Atça Meslek Yüksek Okulu (MYO) ikinci sınıf öğrencilerinin, Yüksek Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Umut Tuncer danışmanlığında yürüttükleri projeleri, Merkez Kampüs içinde açtıkları stantlarda sergilendi.

        Ücretsiz çilek dağıtımı ADÜ Atça MYO öğrencileri, ismi Burbigen Fresh olan Sultanhisar Çileği’nin coğrafi işaretini tatlı ve güzel kokusundan aldığını söyleyerek; “Yaptığımız anketler sonucunda üzülerek söylemeliyiz ki Sultanhisar Çileği yeterince tanınmıyor. Amacımız bu eşsiz lezzeti Türkiye’ye tanıtmak” şeklinde konuştu.

        Kendi el emekleriyle yaptıkları çilek sabununu ve çilek reçelini de tanıtan ADÜ öğrencileri, karşılaştıkları ilgiden memnun olduklarını söylediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler