Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İncirliova Belediyesine hayırsever vatandaşların da katkıları ile alınan tekerlekli sandalyeler, Ramazan Bayramı öncesi iki engelli vatandaşa teslim edildi.

        İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler ve Hayırsever vatandaşlar ilk önce Acarlar Mahallesi'nde pazarcılık yaparak geçimini sağlayan ancak geçirdiği motosiklet kazası sonucu rahatsızlanarak yürüyemeyen Muzaffer İsek'i evinde ziyaret ederek hem Bayramı'nı kutladılar hem de tekerlekli sandalye hediye ettiler.

        İkinci tekerlekli sandalye ise Hacıaliobası Mahallesi'nde çiftçilik yapan ve geçirdiği rahatsızlıktan dolayı felç geçiren Kazım Gümüş'e hediye edildi.

        Hayırsever vatandaşların katkıları ile alınan tekerlekli sandalyeleri sahiplerine ulaştırdıklarını dile getiren İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güler, Belediye olarak herkesin kalbine dokunmaya devam edeceklerini, hayatın paylaşarak daha anlamlı hale geldiğini, iki engelli vatandaşı ziyaret ederek hem bayramlarını şimdiden kutladıklarını hem de ihtiyaçları olan tekerlekli sandalyeleri kendilerine ulaştırarak hediye ettiklerini dile getirdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler