Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Yenipazar ilçesine bağlı Donduran köyünde yaşayan 70 yaşındaki Hidayet Çoban, ilerleyen yaşına rağmen gündelik işlerde ve tarımda çalışarak ekmeğini kazanıyor. İlerleyen yaşına rağmen çalışmaktan hiçbir zaman şikayetçi olmadığını belirten Hidayet Çoban, çalışıp üretmenin kendisine keyif verdiğini belirterek tek sıkıntısının ekonomik koşullar yüzünden teknolojiye ayak uyduramamak olduğunu söyledi.

        Çocukluğundan beri ulaşım ve taşıma işlerini eşeklerle yürüttüğünü belirten Hidayet Çoban, çalışmayı alışkanlık haline getirdiğini bu sayede sağlığını da koruduğunu belirtti. Her gün sabah erkenden kalktığını belirten Çoban, “Dağa gidecek isem eşeğimi semerliyorum, ovaya gideceksem arabaya koşuyorum. Hayatta her şey dört dörtlük olmuyor. İnsanlar mutluluğu tamamen ekonomik verilerle değerlendiriyor. Bizler mutluluğu cüzdanda değil kalpte arıyoruz” diyerek karakaçanı ile mutlu olmaya çalıştığını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler