Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Germencik Belediyesi ile Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası (Tüm YerelSen) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

        Germencik Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen imza töreninde Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Belediye Başkan Yardımcısı Muttalip Özsemerci, Tüm YerelSen Aydın Şube Başkanı Çağatay Çatal, İlçe Temsilcisi Ergün Er bulundu.

        Tüm YerelSen Aydın Şube Başkanı Çağatay Çatal; "Tüm YerelSen Aydın Şubesi olarak Germencik Belediyemiz memurlarını kapsayan toplu iş sözleşmemizi imzaladık. Belediyemiz ve sendika üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Başkanımız Fuat Öndeş, belediye yönetimimize ve belediye personelimize gösterdikleri ilgiden dolayı çok teşekkür ederim" dedi.

        Emeğin ve emekçinin yanında olduklarını belirten Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş; "İmzalamış olduğumuz bu sözleşme ile çalışanlarımızın kendilerini daha güvence altında hissedecekleri ve huzurlu bir ortam içerisinde çalışacaklarına inanıyorum. Bizler her zaman en iyisi olması için çabalıyor ve çalışıyoruz. Hepimize hayırlı olmasını diliyorum." diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler