Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adnan Menderes Üniversitesi personelinin ve öğrencilerin kampüs içinde tek kartla birçok hizmeti almasını sağlayacak Halk Bank ADÜ Kampüs Kart, Merkez Kafeterya’da personele dağıtılmaya başlandı.

        Aynı zamanda bir bankamatik kartı işlevini de yerine getirecek olan ‘Kampüs Kart’ 2327 Eylül 2019 tarihleri arasında personele, 718 Ekim 2019 tarihleri arasında da öğrencilere dağıtılacak.

        Halk Bank ADÜ Kampüs Kart ile turnikelerde kampüs girişçıkışı, kütüphane hizmetleri, kantin hizmetleri, bankacılık hizmetleri (Halk Bank) ve yemekhane hizmetleri noktasında otomatik ve hızlı geçiş sağlanacak.

        İmzalanan protokol gereği, altyapısı, sistem, donanım, yazılım gibi tüm otomasyon sistemleri banka tarafından düzenlenecek olan Halk Bank ADÜ Kampüs Kart ile ADÜ öğrencilerinin ve personelinin görsel, metin ve data halinde kişiye özel bilgileri kartta yer alacak. Ayrıca kart, turnike ve bariyerlerde otomatik geçiş özelliği sağlayarak, yemekhane gibi yerlerde ödeme ve kontrol noktalarında ihtiyaçların karşılamasına yönelik olarak da kullanılabilecek. ADÜ merkez kampüs ve ilçelerindeki tüm yerleşke ve birimlerinde kullanılabilecek, üzerinde kullanıcıya ait fotoğrafın da yer alacağı Kampüs Kart, Ekim 2019 sonuna kadar tüm personel ve öğrencilere dağıtılmış olacak.

        Belirtilen tarihler arasında kartlarını teslim alamayan personel, 718 Ekim 2019 tarihleri arasında kartlarını alabilecek. Tüm kartlar sahiplerine ulaşana kadar personel ve öğrenciler eski kartlarını kullanmaya devam edebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler