Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçirdiği kalp krizi sonrası Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakıma alınan Aydın Yönetici ve Sanayi İş Adamları Derneği (AYSİAD) Başkanı Mustafa Tacir hayatını kaybetti.

        Aydın Yönetici ve Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Mustafa Tacir geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Aydın 1. Sanayi Sitesinde kendisine ait firması ile Aydın ekonomisine katkı sağlayan Tacir, önceki gün geçirdiği kalp krizi sonucu ADÜ Tıp Fakültesi Hastanesi yoğun bakım servisine kaldırılmıştı. Burada tedavisi devam eden Aydın’ın sevilen işadamı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

        Son olarak AYSİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan, evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Tacir, öğlen namazına müteakip Dalama'da toprağa verilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler