Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bir boya firması tarafından 30 ton boya bağışı yapıldı. Aydın il Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, firmaya teşekkür etti.

        Özel bir boya firmasının İzmir Bölge Müdürlüğü Denizli Şefliği ile özel bir inşaat firması Aydın’daki okullarda kullanılmak üzere 30 ton boyayı Aydın İl Müdürlüğü’ne bağışladı.

        Aydın İl Müdürlüğü’nde yapılan bağış programına AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, bağışı yapan firmanın bölge sorumlusu Yavuz Akdemir ve inşaat firmasının temsilcisi Rahmi Demir katıldı.

        Karşılıksız yardımlaşmanın katıksız bir Türkİslam geleneği olduğunu söyleyen ve firmalar ile bu yardıma vesile olan Mustafa Savaş’a eğitime verdikleri destekten dolayı teşekkür eden İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, hayırsever firma yetkililerine plaket takdim etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler