Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Kuşadası ilçesinde Müftü olarak görev yapan Vehbi Akşit, İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü olarak atanırken, Kuşadası’na da Rahmi Yiğit atandı.

        Aydın’ın Kuşadası İlçe Müftülüğü'ne, Sakarya’nın Geyve İlçe Müftüsü Rahmi Yiğit atandı. Kuşadası Müftülüğü'ne atanan Rahmi Yiğit ilçeye gelerek yeni görevine bugün itibariyle başladı. Kuşadası’na kendi isteğiyle geldiğini söyleyen Yiğit “Kuşadası’na isteyerek, tercih ederek geldim. Buradaki görevimde benden daha önce görev yapmış arkadaşlarımıza da yaptığı çalışmaları için teşekkür ediyorum. Çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz" dedi. Daha önce Van, Karabük, Çankırı, Kayseri, Almanya, Sivas ve Nevşehir’de görev yapan Yiğit en son olarak Sakarya’nın Geyve ilçesinde Müftülük yapmıştı. 55 yaşında olan Rahmi Yiğit evli ve 3 çocuk babasıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler