Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İçişleri Bakanı Süleyman Soylu öncülüğünde Türkiye genelinde "Sağlık İçin, Hepiniz İçin " sloganı ile başlayan denetimler, Kuşadası’nda da gerçekleştirildi.

        Sabah 09.00’da Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tibet Özer ve Kuşadası Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy’un da katılımıyla başlayan denetimlerde Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Zabıta ekipleri görev aldı.

        4 etap halinde gerçekleştirilen ve gün boyu devam eden denetimlerin ardından konuşan Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, “ Bakanımız Soylu’nun öncülüğünde ülkemizde aynı anda başlatılan denetlemeleri Kuşadası’nda da gerçekleştirdi. Bayraklıdede Mahallesi’ndeki Kuştur plajından başlayarak dünyaca ünlü Kadınlar Plajı dahil Kuşadası’nda tüm plajlar, alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, lokanta, cafe, restorant, kahvehane kıraathane, çay bahçeleri, berberler, kuaförler toplu taşıma araçları, taksiler, piknik alanları lunaparklar dahil tüm umuma açık yerler denetlendi. Hem denetleme yapıldı, hem de gerekli uyarılarda bulunuldu “ dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler