Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Büyükşehir Belediyesi, Kuşadası Belediyesi ve Toplumsal Yayın Grubu iş birliğinde düzenlenecek olan Kuşadası Kitap Fuarı 19 Ağustos’ta başlıyor. Türkiye’nin en önemli yayınevlerinin katılacağı 10 günlük fuar kapsamında düzenlenecek olan söyleşi ve imza günleri ile edebiyat severler ünlü yazarlarla buluşma şansı bulacak.

        Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi tarafından düzenlenecek olan Kuşadası Kitap Fuarı, 19 Ağustos’ta Atatürk Meydanı’nda başlayacak. 1929 Ağustos tarihleri arasında Atatürk Meydanı’nda gerçekleşecek olan kitap fuarında 22 farklı yayınevinin standı olacak. Türkiye’nin en çok okunan 40 yazarı imza ve söyleşi günleri ile okurlarıyla buluşacak. Koronavirüs (Covid19) tedbirleri kapsamında uygulanan kurallar dikkate alınarak gerçekleşecek olan fuara, binlerce edebiyat severin katılması bekleniyor.

        Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, “ Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile beraber düzenlediğimiz Kuşadası Kitap Fuarı yarın kapılarını açıyor. 22 yayın evi ile 40 yazarın katılacağı fuar 10 gün boyunca devam edecek. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ve Kuşadası Belediyemiz ekiplerince Fuar alanımızda koronavirüs salgınına karşı tüm tedbirleri aldık. Fuar süresince sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması hususunda ekiplerimiz kontrollerini kesintisiz sürüdürecek.. Fuarımızı ziyaret edecek olan misafirlerimizden de aynı hassasiyeti göstermelerini bekliyoruz. Ziyaretcilerimizin mutlaka maskelerini takmalarını ve sosyal mesafelerine dikkat etmelerini istiyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler