Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin en sıcak iklimlerinden birine sahip olan Aydın, Ekim ayında yazı yaşayacak. Sıcaklıklar yarından itibaren artarak mevsim normallerinin üstünde seyredecek.

        Ege Bölgesi’nde yarından itibaren etkili olmaya başlayacak sıcak hava dalgası sebebiyle, Aydın’da sıcaklıklar mevsim normallerinin 910 derece üstüne çıkarak, 3940 derecelere ulaşacak. Aydın’da Ekim ayının ilk günlerinde mevsim normallerinde seyreden sıcaklıkların yarın 33, Pazar 37, Pazartesi 40, Salı 39 derece olacağı tahmin ediliyor. Uzmanlar bu mevsimde yaşanan ani sıcaklık değişimi ve gündüz ile gece arasındaki sıcaklık farklarının hastalıklara davetiye çıkardığını belirterek vatandaşların tedbirli davranmaları gerektiğini ifade ettiler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler