Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’ın Nazilli ilçesinde iki kadın hırsız girdikleri binadan ayakkabıları çalması güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.Ayakkabıları çalınan apartman sakini şikayetiyle kadın hırsıları bulmak için çalışma başlatıldı.

        Edinilen bilgiye göre, iki kadın hırsız Çapahasan Mahallesi 389 sokak’taki bir apartmanı gözlerine kestirdi. Yüzleri maskeli, başlarında eşarp olan iki kadın, önce çevre kontrolü yaptı. Kendilerini izleyen kimsenin bulunmadığından emin olan kadın hırsızlar, apartmana girdi. Ellerinde getirdikleri pazar çantasına çaldıkları ayakkabıyı koyan hırsızlar, olaydan sonra kayıplara karıştı. Ayakkabılarının yerinde olmadığını gören apartman sakinleri, güvenlik kameralarını incelendiğinde neye uğradığını şaşırdı. Ayakkabılarının çalındığını gören vatandaş durumu polise haber verdi. Polis ekipleri kadın hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler