Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Söke Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) 20202021 Akademik Yılı oryantasyon eğitimi online olarak gerçekleşti.

        ADÜ Söke Sağlık Hizmetler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Emine Gerçek Öter’in açılış konuşmasının ardından iki oturum şeklinde organize edilen eğitimin ilk bölümünde Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gülfer Doğan Pekince tarafından ADÜ’nün ve yüksekokulun tanıtımı yapıldı. İkinci oturumda ise uzaktan eğitime yönelik olarak teorik ve uygulama derslerinin yürütülmesi, derslerin takibi, sınav portalı gibi konular hakkında öğrencilere bilgi verildi.

        Öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen oryantasyon eğitimi, Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Gülfer Doğan Pekince ve Yüksekokul Tıbbi Hizmetler Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Halise Çinar tarafından öğrencilerden gelen tüm soruların cevaplanması ile tamamlandı.

        Eğitimin sonunda, öğrencilere başarılı bir akademik yıl geçirmeleri temennilerinde bulunuldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler