Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eşber OKAYER / KUŞADASI (Aydın), (DHA)- AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde, farklı tarihlerde 6 motosiklet çalan, 3 iş yeri, 7 otomobil ve 1 de evden hırsızlık yapan 9 kişi güvenlik kameralarından tespit edilip, yakalandı. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

        Kuşadası'nda, farklı tarihlerde ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde 6 motosikletin çalınması, 3 iş yeri, 7 otomobil ve 1 de evden hırsızlık yapılması üzerine Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü çalışma başlattı. Hırsızların yakalanması için Asayiş Büro Amirliği bünyesinde özel bir ekip oluşturuldu. Oluşturulan özel ekip, hırsızlıkların yaşandığı söz konusu adreslerdeki güvenlik kameralarını detaylı olarak incelemeye aldı.

        OPERASYON 5 SAAT SÜRDÜ

        Polislerin yaptığı incelemenin ardından 9 şüphelinin kimlikleri belirlendi. Ardından dün gece, şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. 5 saat süren operasyonda T.G., M.A.H., A.T., A.İ, M.Y., D.A., N.K., U.D. ve B.K. saklandıkları evde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler, polisteki işlemlerinin ardından adliye sevk edildi. Şüphelinin adliyedeki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın / Kuşadası Eşber OKAYER

        2020-12-28 18:38:57

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler