Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası Otelciler ve Yatırımcılar Derneği'nin genel kurulu yapıldı. Toplantıda Türkiye Otelciler Federasyon Başkan Yardımcısı ve Korumar Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, tekrar KODER başkanlığına seçildi.

        KODER'in Olağan Genel Kurulu, Korumar Otel'de gerçekleştirildi. Kuşadalı otelcilerin ilgi gösterdiği genel kurul, saygı duruşuyla başladı. Ardından KODER Başkanı Tacettin Özden, son üç yıl içerisinde derneğin yaptığı çalışmalar hakkında üyelere bilgi verdi. Daha sonra ise seçimlere gidildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Tacettin Özden tekrar KODER başkanlığına seçildi. Yönetim kurulunu ise Naile Göçen Çukurova, Gürsel Tonbul, Rıza Esen, Soner Sağlık, Ali Sönmez, Serdar Köroğlu, Burak Karakaya, Uğur Özay, Cevat Nesiloğlu ve Gülcan Akbulut oluşturdu.

        Genel kurul sonrası açıklama yapan Başkan Özden, "Tabi ki mutluyuz sonuçta seçildik tekrardan görevimize devam edeceğiz. Özellikle turizm sektöründeki sıkıntılarımız devam ediyor. Bu yılda sıkıntılı bir sezon geçireceğiz. Dolayısıyla sektörümüzün sorunlarını, tüm sorunlarını gerek Belediyelerimizle gerek kamuda gerekse kendi üyelerimiz arasında gündeme getireceğiz konuşacağız, çözüm üreteceğiz, kamuyu bilgilendireceğiz, sorunlarımızı onlara anlatacağız, yakın istişaremiz devam edecek. Kamu kurumlarıyla yakın temasımız devam edecek. Bu şekilde bir çalışma yapacağız. Bu sezonu 2 şekilde aslında değerlendiriyoruz. Eğer aşı tutar olumlu şekilde devam eder olumluya doğru bir hareket olursa, gerçi 2019 yılının yüzde 6065’ini yaparız diye düşünüyorum. Buda 3035 milyon arası bir turist demek. Eğer aşı tutmaz sıkıntı devam ederse buda gene 2020 yılından yüzde 2030 arasında bir turist demektir buda 25 yani 1520 milyon arası bir turist demektir. 2 sinin arasında bir yerdeyiz aslında ama her halükarda 2020’den daha iyi olacağını düşünüyorum. İnşallah aşı tutar iyi bir sezon geçiririz demin söylediğim gibi" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler