Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eşber OKAYER/KUŞADASI (Aydın), (DHA)AYDIN'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda yapılan denetimlerde tedbirlere uyulmadığı belirlenen 5 otelin yönetimi hakkında idari işlem başlatıldı. Bu işletmelerde maske zorunluluğu ve diğer tedbirlere uymayan 60 kişiye ise toplam 190 bin 800 lira para cezası kesildi.

        Koronavirüs risk haritasında çok yüksek riskli iller arasında olan Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, denetimler sıklaştırıldı. Bu kapsamda son bir hafta içerisinde ilçe genelindeki iş yeri, apart, otel ve eğlence mekanlarında, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekiplerince denetim yapıldı. Denetimlerde, 5 otelin yönetimi hakkında, koronavirüs tedbirlerine uymayarak eğlence yapıldığı gerekçesiyle idari işlem başlatıldı. Bu otellerde maske zorunluluğu ve diğer tedbirlere uymayan 60 kişiye ise toplam 190 bin 800 lira para cezası kesildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın / Kuşadası Eşber OKAYER

        2021-04-07 14:25:58

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler