Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Söke Belediyesi ilçede yeşil alan çalışmalarını sürdürürken, yapılan peyzaj çalışmaları ilçeye ayrı bir görünüm kazandırıyor.

        Söke Belediyesi ekipleri tam kapanma sürecinde de boş durmuyor. Park ve Bahçe İşler Müdürlüğü ekipleri panayır pazarı önünde yıkılan dükkanların yerine yapılan, yeşil alan çalışması düzenlemesinde son aşamaya geldi. Panayır Pazarı ve Albayrak Caddesi arasında kalan yeşil bant çalışmasında peyzaj tamamlanırken, çimler ve dikimi yapılan çiçeklerle alan göz alıcı duruma getirildi.

        Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’in yıkım esnasında söylediği ‘Panayır Pazarı nefes alacak’ sözleri gerçeğe dönüşürken; yeşil bant çalışması sadece panayır pazarına değil, Albayrak Caddesi’ne de nefes aldırır hale geldi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler