Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP´LİLER ATABAY'A DESTEK OLDU

        Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay´a beyzbol sopalarıyla saldırılmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Örgütü İlçe Belediye Binası önüne gelerek destek oldu. Atabay´a destek için, CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan ve Hüseyin Yıldız, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda partili geldi. Belediye Binasına `Eşkiya Didim´e Hükümdar Olmaz´ yazılı dev pankart asıldı. Didimli vatandaşların bazıları da ellerine dövizleri alarak belediye başkanına destek çıktı.

        YARIN ADLİYEYE SEVK EDİLECEKLER

        Öte yandan gözaltına alınan şüpheliler İ.O. (19), Y.C.Ö (19), B.D.( 24), M.O., F.Ö. ve A.S.'nin polisteki işlemlerinin sürdüğü ve ek gözaltı süresi istendiği şüphelilerin işlemlerinin ardından yarın adliyeye sevk edileceği öğrenildi.Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA) DHA-Genel Türkiye-Aydın / Merkez Burhan CEYHAN

        2021-06-15 20:47:56

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler