Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Motosiklet tutkunlarının pandemi dolayısıyla ara verdikleri gezilerinin ilk durağı Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası oldu.

        Dünya genelinde önemli bir hayran kitlesine sahip 'Gold wing' model motosiklet tutkunları Kuşadası’na geldi. Şehir merkezinde tur atan grup ilgi çekerken, vatandaşlar motosikletlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. Gold wing üyeleri Atatürk Anıtına çelenk sunarak bir dakikalık saygı duruşunda bulundu. Motosikletlerinde Türk bayrakları asılı olan Gold wing kullanıcıları, renkli görüntüler oluşturdu

        Gold wing Riders Clup Başkanı Sina Afyoneri, "Gold Wing tutkunları olarak 2017 yılında dernekleştik. Şu an yaklaşık 200 üyemiz var. Pandemi’den dolayı ara verdiğimiz gezilere tekrar başladık. Koşullar el verdikçe bu tarz toplu seyahatlere çıkıyoruz. Bu işi yürütmek bizlere büyük keyif veriyor. 54 kişiyle önce İstanbul’da buluştuk, hep beraber Kuşadası’na geldik. Burada konaklayıp çeşitli aktiviteler yaptıktan sonra Kuşadası sokaklarında bir kortej yapacağız. İnşallah bu pandemi süreci son bulacak ve yine eski günlerimize döneceğiz” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler