Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’da “Telafi de bende varım” etkinlikleri gerçekleştirilen bisiklet turu ile devam etti.

        İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, “Telafide Bende Varım” programı tanıtım etkinliklerine Kuşadası Milli Park’ta gerçekleştirilen “Doğa Yürüyüşü”nün ardından Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi ortak organizasyonu ile düzenlenen “Bisiklet Turu” ile devam etti.

        Efeler Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden başlayıp, Kent Meydanı’na kadar devam eden, öğretmenler ve öğrencilerden oluşturulan kortej ile düzenlenen “Bisiklet Turu” renkli görüntülere sahne oldu. İl Müdürü Okumuş, “Telafide Bende Varım” programının ana felsefesine uygun olarak düzenlenen organizasyonun il genelindeki 9 bin 580 etkinlikten biri olduğunu ve özellikle öğrencilerin fiziksel ve sosyal duygusal açıdan gelişimlerini desteklemesi açısından önem taşıdığını vurgulayıp, organizasyonda emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler