Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhan CEYHAN/AYDIN, (DHA)AYDIN´ın Germencik ilçesinde, çiftçi Cevdet Bayraktar (51) sondaj kuyusundan su motoru ile bahçesini suladığı sırada elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

        Olay, saat 18.00 sıralarında Turanlar Mahallesi´nde meydana geldi. Çiftçilik yaparak geçimini sağlayan evli ve 1 çocuk babası Cevdet Bayraktar sondaj kuyusundan su motoru ile bahçesini sulamaya başladı. Bayraktar bir süre sonra elektrik akımına kapıldı. Bayraktar´ın durumunu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Bayraktar´ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cevdet Bayraktar´ın cenazesi Aydın Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatırken, Bayraktar´ın ölüm haberini alan yakınları sinir krizi geçirdi. DHA-Güvenlik Türkiye-Aydın / Germencik Burhan CEYHAN

        2021-07-06 22:09:07

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler