Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın’da Kurban Bayramı boyunca güneşli hava etkili olacak, hava sıcaklıkları ise bayramın birinci ve ikinci gününde mevsim normallerinde, diğer iki günde ise mevsim normalleri üzerinde seyredecek.

        Meteoroloji verilerine göre, Aydın’da mevsim normalleri üzerinde seyreden hava sıcaklıkları arife günü ile bayramın ilk iki gününde normale dönecek. Bayramın 3. ve 4.gününde ise hava sıcaklıkları tekrar artış göstererek, mevsim normallerinin üstüne çıkacak. Aydın’da havanın Pazartesi 34, Salı 35, Çarşamba 37, Perşembe 40, Cuma 39 derece olması bekleniyor.

        Uzmanlar, mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi beklenen hava sıcaklıkları nedeniyle; güneş ışınlarının dik geldiği 11.00 ile 16.00 saatleri arasında başta yaşlılar, çocuklar ve kronik rahatsızlığı olan vatandaşların sıcak çarpmasına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulundu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler