Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geçtiğimiz bayramlarda Korona virüs salgını ile mücadele kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle sevdiklerinin kabirlerini ziyaret edemeyen Aydınlı vatandaşlar Kurban Bayramı arifesinde mezarlıklara akın etti.

        Efeler ilçesindeki Kemer ve Tellidede Mezarlıkları başta olmak üzere il genelindeki tüm mezarlıklar, en yoğun arife günlerinden birini yaşadı. Geçtiğimiz bayramlarda Korona virüs ile mücadele kapsamına uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarından dolayı sevdiklerinin kabirlerini ziyaret edemeyen vatandaşlar bu bayram arifesini mezarlık ziyaretine ayırdı. Mezarlıklar ziyaretçilerle dolup taşarken, yakınlarının kabirleri başında Kur'anı Kerim okuyarak dua eden vatandaşlar, kabirlerin genel temizliklerini yaparak çiçek dikti. Mezarlık girişlerindeki tezgahlarda mersin ve çiçek satışı yapan vatandaşlar da yaşanan yoğunluktan dolayı adeta çifte bayram yaşadı. Mezarlık yollarında da oluşan yaya ve araç trafiği nedeniyle zaman zaman zor anlar yaşanırken, görevli ekipler gün boyunca olumsuzluk yaşanmaması için çaba sarf etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler