Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türkiye’nin en önemli iş adamlarından Mustafa Rahmi Koç, kız kardeşi Semahat Sevim Koç Arsel ile birlikte İbramaki Sanat Galerisi’ni ziyaret ederek Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve eşi Duygu Gül Günel ile bir araya geldi.

        İş İnsanı Mustafa Rahmi Koç ve kız kardeşi Semahat Sevim Koç Arsel, İbramaki Sanat Galerisi’nde Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, eşi Duygu Gül Günel, Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı Başkanı Levent Köylü ve Setur Marina Genel Müdürü Hakan Tellioğlu tarafından karşılandı. Kuşadası’nda yaşama geçirilen kültürsanat projelerinin ele alındığı ziyarette Mustafa Rahmi Koç, Kuşadası Belediyesi ile KUSAV iş birliğinde açılan Ada Modern Sanat Galerisi’ni çok beğendiğini ifade ederek Başkan Ömer Günel’e başarılar diledi.

        Mustafa Rahmi Koç’un nazik ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu ifade den Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Fosil ve Mineral Müzesi ve Kervansaray ile ilgili yürütülen çalışmalarla ilgili olarak bilgi aktardı. Kuşadası’nı kültür ve sanatla anılan bir kent haline getirmek istediklerini ifade eden Başkan Ömer Günel “Ziyaretiniz bizim için çok değerli. Sizin kadar kültüre ve sanata önem veren bir iş insanının tecrübelerinden istifade etmek isteriz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler