Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Didim ilçesinde tehdit, hakaret, korkutma ve silah gösterme gibi eylemlerle yağma yapan çete elemanları operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan 4 kişi çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

        Edinilen bilgiye göre, Didim’de birden fazla kişi ile tehdit, hakaret, korkutma ve silah gösterme gibi eylemlerle nitelikli yağma yaparak kendilerine menfaat sağlayan çeteye Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü KOM Grup amirliği ekiplerince operasyon düzenlendi. Operasyon neticesinde R.A., H.S., Ş.G., E.Ç. adlı zanlılar gözaltına alınırken şüpheliler arasında yer alan G.Ç’nin ise başka bir suçtan Söke Cezaevinde olduğu tespit edildi. Zanlıların ikametlerinde yapılan aramalarında ise bir adet hassas terazi ve bir miktar uyuşturucu ele geçirildi.

        Soruşturma kapsamında Didim Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan zanlılar Didim Adliyesi'ne sevk edildi. Söke cezaevinde olan G.Ç.’nin SEGBİS yoluyla ifadesi alınırken diğer 4 zanlı ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler