Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı (KEGEV) tarafından kurulan Sevil Yaşar Altaş Kültür Merkezi (SEYAKMER) Dijital ve Materyal Çocuk Kütüphanesi'nde çocuklar için 'Etkileşimli Hikaye' etkinliği düzenlendi. Çocuklara kitap sevgisi kazandırmak için 2 seans halinde gerçekleşen etkinliğe Kuşadalı minikler yoğun ilgi gösterdi.

        SEYAKMER Dijital ve Materyal Çocuk Kütüphanesi'nde çocukların kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler kapsamında çocuk kitapları yazarı Gülay Şeker Zehir eşliğinde, 'Etkileşimli Hikaye' etkinliği gerçekleşti. Etkinlikte Şeker Zehir çocuklara 'Mösyömö' isimli kitabını okuyarak hikayeyle ilgili canlandırmalar yaptı. Etkileşimli Hikaye etkinliğinin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirten Gülay Şeker Zehir, “Etkinliklerimizde çocuklarımıza kitap sevgisi aşılamaya çalışıyoruz. Bugün çocuklarla çok keyifli vakit geçirdik. Ev sahipliğinden dolayı Seyakmer'e çok teşekkür ederim" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler