Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla paylaşımda bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; “Can dostlarımızı çok seviyoruz. Hayvan dostlarımızın daima yanındayız” dedi.

        Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde can dostlarını unutmadı. “Satın alma sahiplen” projesi başta olmak üzere can dostlarına yönelik birçok önemli çalışmalara gerçekleştiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla, can dostlarına dikkat çekti. Başkan Çerçioğlu, paylaşımında “Doğadaki her canlıya sevgi ve şefkat gösterilmesi dileğiyle, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü kutlu olsun. Can dostlarımızı çok seviyoruz” ifadelerine yer verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler