Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman'dan kaptanlara uyarı: ''Dümeni sıkı tutun'' - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'de ilk yarının başında olduğu gibi ikinci devrenin başında da takımın iki kaptanı Volkan Demirel ve Mehmet Topal’ın hatalar yapması canları oldukça sıktı.

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; Mehmet Topal, sezon başında Vardar ile oynanan ilk maçta kritik iki hata yapıp takımın Avrupa’dan erken elenmesinde başrol oynarken, ligin 1. ve 2. haftalarındaki Göztepe ve Trabzonspor karşılaşmalarında ise Volkan Demirel uzaktan gelen iki şutu içeriye çelmiş ve bu iki mücadelede 4 puan kaybedilmişti. Şimdi de 2-2 biten Gençlerbirliği maçında önce Volkan hatalı çıkarken, ardından da Mehmet Topal’ın sektirdiği top 2 puan kaybedilmesine sebep oldu.

        REKLAM

        Bu durum iki kaptanı oldukça üzerken, teknik direktör Aykut Kocaman da futbolcularıyla bir görüşme gerçekleştirdi. 52 yaşındaki hoca, ''Canınızı sıkmayın ama siz bu takımda en güvendiğim isimlersiniz. Bu geminin kaptanları sizlersiniz. Dümeni en sıkı sizin tutmanız gerekiyor.'' dedi.

        ''DUYGULARA KAPILMA''

        Öte yandan Trabzonspor maçında son saniyede kazanılan kornere çıkmasına izin verilmeyen Volkan Demirel, Gençlerbirliği maçında ise direkt rakip sahaya koştu. Kocaman, Volkan’ı bu konuda da uyarırken, “İyi niyetini anlıyorum ama hakem bitirmezse yiyeceğimiz bir gol canımızı çok yakar. Duygularına kapılmanı istemiyorum” ifadelerini kullandı. aselim@cyh.com.tr

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ