Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Eljif Elmas'ı sildi! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe'nin Makedon yıldızı Eljif Elmas'ın Beşiktaş maçında yaptığı hareket Aykut Kocaman'ın sabrını fazlasıyla taşırmışa benziyor...

        2

        AMK Gazetesi'nin haberine göre; Sezon başında 18 yaşını doldurmadığı halde büyük umutlarla transfer edilen Eljif Elmas'ın başı dertte!

        3

        Ligin ikinci yarısında hem yaşını dolduran hem de yabancı kontenjanına adı yazılan Elmas, Beşiktaş derbisinde A takım ile Vodafone Arena deplasmanına gidecekti fakat U21 Ligi'nde yaptığı hareketten dolayı Aykut Kocaman genç ismi sildi!

        4

        Beşiktaş ile yapılan U21 derbisinde rakip futbolcuya çok sert bir müdahale yapan ve sosyal medyaya konu olan Elmas, Aykut Kocaman'ın da büyük tepkisini çekti.

        5

        Aykut Kocaman, Beşiktaş maçında Eljif'i kadroya almayı planlıyordu fakat yaptığı bu hareket son anda Kocaman'ın fikrini değiştirdi.

        6

        Oyuncu ile henüz konuşmayan fakat o maçtan sonra bir daha ne 11 ne de forma yüzü gören Elmas'ın durumunun ne olacağı ise merak konusu oldu.

        7

        O hareketi yaptığı günden beri Eljif Elmas'la olan iletişimini kesen Kocaman, oyuncusunu da planlarından çıkardı.

        8

        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın serbest kalma bedeli olarak 25 milyon euro bedel biçtiği Eljif Elmas, 3 haftadır sarı lacivertli formayı giyemiyor.

        9

        Fenerbahçe'ye transfer olurken A Takım'da daha fazla şans bulmayı bekleyen oyuncunun bulunduğu durumdan dolayı rahatsız olduğu ve yeni sezonda oynayabileceği bir takıma gitmek istediğini menajerine iletti.

        10

        18 yaşında olmasına rağmen Makedonya Milli Takımı'nda oynayan ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen Eljif Elmas, Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

        11

        Fenerbahçe formasıyla bu sezon ligde 3 maça çıkan Eljif Elmas, 2 kez de Türkiye Kupası'nda kadroda kendisine yer buldu.

        12

        Gol veya asist başarısı gösteremeyen Elmas, oyun stiliyle taraftarların büyük beğenisini toplamıştı.

        13

        Kulüp kariyerinde 57 maça çıkan Elmas, 8 gol attı. Genç yıldız 3 kez de Makedonya A Milli Takım forması giydi.

        14

        Fenerbahçe'ye transfer olmadan önce Makedonya 1. Lig ekiplerinden Rabotnicki'nin formasını giyen Elmas, 6 gol atmış ve 31 maçta ilk 11 başlamıştı.

        15

        Eljif Elmas, ligde son olarak Fenerbahçe'nin Alanyaspor ile yaptığı maçta forma giymiş ve 1 dakika sahada kalmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ