Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman, gol yollarına çare arıyor - Fenerbahçe Haberleri

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberine göre; özellikle bu mevkinin etkili ismi Vincent Janssen’in sakatlığı Sarı-Lacivertliler’i fazlasıyla olumsuz yönde etkilemiş durumda.. Oynadığı son 4 maçta 6 gol bulabilen ve maç başı 1.5 gol atan Fenerbahçe ligde önceki 14 maçta 30 gol bulmuş ve 2.14’lük ortalama yakalamıştı. Fenerbahçe’nin gol sıkıntısını ortaya seren veriler sadece bununla sınırlı da değil.

        ÇÖZÜM ARANIYOR

        Son 4 maçta attığı 6 golün 4’ünü duran toplardan Kanarya sadece Karabükspor ve Göztepe maçlarındaki 2. gollerde akan oyunda gol bulabildiler. Bursa’da penaltıdan, Karabükspor, Konyaspor ve Göztepe maçlarında ise kornerden goller bulan Bu görüntü zorlu fikstür için S.O.S veriyor. Özellikle Janssen’in ardından Giuliano’nun da sakatlanması moralleri iyice bozarken Kocaman sıkıntıya bir çözüm arıyor.

        VALBUENA VE EKİCİ'YE ÖZEL ÇALIŞMA

        SüperLig’de pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe bir günlük iznin ardından çalışmalara yeniden başladı. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 top kapma ve pas çalış- ması yapıldı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı. Bu arada teknik direktör Aykut Kocaman’ın Valbuena ve Mehmet Ekici’ye kanat organizasyonu çalışması ve ardından çabukluk antrenmanı yaptırması dikkat çekti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ