Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Aykut Kocaman: "İlerisi için önemli puan" - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 1-1 berabere biten Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulundu. Kocaman'ın sözleri şöyle:

        "Bu atmosferde bir puan kazandık. Bu bizim için çok önemli ve ilerisi için bize fayda sağlayacak. İlk yarı biraz daha beklediğimizin üstünde geçti. 20-25'ten sonra oyunun kontrolünü biraz daha elimize almayı denemeliydik. Ancak hava sıcaklığı da bizim planlarımızı etkiledi. Ayrıca ikinci yarının başında çok kötüydük. Galatasaray topun hızını ve baskıyı arttırdı, biz de buna çözüm bulamadık. İkinci yarıya başlarken tam tersini düşünüyorduk. Bunu kıramamak gelecek adına olumsuz. Nelerin üstüne yoğunlaşmamız açısından ders vericiydi. Güzel taraf ise golden sonra normal oyunumuza dönmemiz. Demek böyle bir şok gerekiyordu. Rakip 10 kişi kaldıktan sonra zorlama işler yerine sakin işler yaptık. Son dakikada gelen gol, yapılan doğru işin kazanımı gibi gözüküyor. Galatasaray şampiyonluk tacıyla başladı, içeride kolay ve rahat kazanıyorlar, böyle bir yerden bir puanla ayrılmak sevindirici."

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ