Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Aynı kıyafet farklı vücut tiplerinde nasıl gözükür?
        1

        ABD'nin New Yok kentinde yaşayan iki arkadaş Denise Mercedes ve Maria Castellanos, TikTok ile başlattıkları akım ile fenomen oldu...

        2

        Farklı vücut tiplerine sahip olan yakın arkadaşlar "Aynı kıyafet farklı vücut tiplerinde nasıl görünür?" sorusunu paylaşımlarıyla yanıtladı.

        3

        Kalıplaşmış güzellik algısına meydan okuyan ikili 'Bedeni, şekli hatta rengi ne olursa olsun herkes modanın tadını çıkaracak' sözleriyle ön yargıları yıkmayı amaçlıyor.

        4

        Güzel kadın algısının beden ile ilgili olmadığını milyonlarca kişiye gösteren Denise ve Maria, aynı kıyafetlerin iki vücut tipine de yakıştığını fotoğraflarla kanıtlıyor.

        5

        Büyük beden modelliği yapan Denise, 'İki tamamen farklı vücut tipine sahibiz ama ikimiz de kendi yolumuzda mükemmeliz. Hangi şekilde ya da bedende olursanız olun siz de mükemmel olduğunuzu bilin' diyerek kadınları cesaretlendiriyor.

        6

        Denise'den iki beden küçük giyinen Maria, arkadaşı hakkında "Bana ilham verdi ve kendime olan güvenim arttı. Daha sonra etrafımızdaki diğer insanlara da ilham vermeye başladık" diyor.