Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aynur Aydın: Aldatılmayı seviyorum! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Şarkıcı Aynur Aydın, geçtiğimiz gün Etiler'deki bir güzellik merkezine girerken objektiflere takıldı. Kontrolü olduğunu ifade eden Aydın, konu estetikten açılınca, “Bana kalsa her yerime estetik yaptırırım ama çok korkuyorum. Yoksa estetiğe bayılıyorum” dedi.

        2

        "BABAMLA YAŞIYORUM"

        Yurt dışından babasının yanına geldiğini ve bir süredir babasıyla beraber yaşadığını ifade eden Aydın, esprili bir dille şöyle dedi: "Babam çok konuşuyor. Sürekli dır dır dır. Söylenmeyi çok seviyor. Huyumu ondan almışım demek."

        3

        "HİÇBİR ŞEYDEN ZEVK ALMIYORUM"

        Pandemiden dolayı depresyonda olduğunu da söyleyen şarkıcı, "Şu olaylar kendini gösterdiği günden beri hayat bana anlamsız gelmeye başladı artık. Hiçbir şeyden zevk alamıyorum." şeklinde konuştu.

        4

        "ALDATILMAYI SEVİYORUM"

        Aşk hayatı sorulması üzerine kalbinin boş olduğunu da ifade eden Aydın, "Çok şey istiyorum galiba anlamadım bir türlü aradığım aşkı bulamıyorum. Aslında eski sevgililerimi görseniz inanamazsınız. Eski sevgililerim hep beni aldatmıştır. Ben de aldatılmayı seviyorum. Böyle giden bir döngümüz var." diyerek şaşırttı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ