Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi: Bağcılar'da facianın eşiğinden dönüldü! El freni çekilmeyen araç...

        Bağcılar'da el freni çekilmediği için geriye doğru kayan otomobili son anda gören bir kişi attığı adımla kurtulurken, otomobil park halindeki araçlara çarparak durdu. Facianın eşiğinden dönülen olay anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

        İHA'nın haberine göre kaza, 12 Nisan günü Bağcılar’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, rampadan çıkan bir sürücü kısa süreli durduğu yerde aracın el frenini çekmeyi unutunca olanlar oldu. El freni çekilmeyen araç, bir anda geriye doğru kaymaya başladı. Araç içerisinde bulunan sürücü otomobili durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı.

        O ANLAR KAMERADA

        REKLAM

        Yolda yürüyen bir kişi aracın üzerine geldiğini son anda fark ederek attığı adımla hayatı kurtulurken, geriye kayan otomobil park halindeki araçlara çarparak durdu. Yaşanan kaza sonrası sürücü şok geçirirken, çevrede bulunan vatandaşlar yardıma koştu. Sürücü otomobilden inerek sakinleşmeye çalışırken, yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde araç hızla aşağıya doğru kayıyor. Bir kişi kendini güçlükle kurtarırken, kayan araç otomobillere çarparak durabiliyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ