Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burhaniye ilçesinde, ADYAR Derneği, İskele İğdealtı Derneği ve Burhaniye Öğretmenler Mahallesi Çevre Koruma ve Güzelleştirme Derneği (BÖMÇED), Belediye Başkanı Necdet Uysal’a çalışmalarından dolayı teşekkür etmek amacıyla bir kahvaltı düzenledi.

        Dernek yetkilileriyle sohbet eden Başkan Uysal, sorunları ve talepleri dinleyerek, sorulara içtenlikle cevap verdi.

        Kaymakamı Hüseyin Öner’in de katıldığı kahvaltıda, Başkan Yardımcıları Cemal Akkılınç, Cemil Bahadır ve Güngör Persil ile birlikte daire müdürleri de hazır bulundu. Sahil yolundaki çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren dernek yetkilileri, Başkan Uysal’a teşekkürlerini iletti.

        Sohbette, ilçenin mutlu ve huzurlu bir kent olduğunu vurgulayan ve bu uğurda çalışmalarını sürdürdüklerinin altını çizen Başkan Uysal, doğal kaynak suyu Düdüklü hatlarını yenilediklerini belirtti. Dernek yetkililerine doğalgaz borularının geldiğini anlatan Başkan Uysal, altyapı çalışmalarının en kısa sürede başlayacağı müjdesini verdi. Uysal, dernek yetkililerinin sahil bölgesiyle ilgili ilettikleri sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler