Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BALIKESİR'de, geçen ay şarkıcı Hülya Avşar'ın yazlığının da bulunduğu çok sayıda evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan Taner K. (32) tutuklandı.

        Ayvalık'ta Temmuz ayında şarkıcı Hülya Avşar'ın yazlığına hırsız girdi. Yatak odasında karşılaştığı Avşar'ın çantasını alıp balkondan atlayan hırsız, kaçtı. Bu olayın ardından Burhaniye genelinde 16 evde hırsızlık olayı meydana geldi. Çalışma başlatan Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiği saptanan şüphelinin kullandığı aracın plakasını tespit etti. Susurluk ilçesinde aracında yakalanan Taner K. ile yanındaki Reşit E. ve Gamze A. Burhaniye ilçesine getirildi. Burhaniye İlçe Emniyet Müdürlüğü´ndeki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Taner K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Diğer 2 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler